SESSIÓ 7 – 16 Novembre

Aquest dia plovia i no vam poder sortir a la deriva. Llavors, el Jordi van portar unes caixes i ens van donar uns retoladors i un full a cadascú. Després, ens va dir que ens poséssim per parelles i fiquéssim el full sota de la caixa: havíem de retratar el company sense veure el que dibuixàvem. Els resultats eren uns dibuixos abstractes, però am tot i això se’ns arribava a reconèixer. L’objectiu era fixar-se en els detalls. Al cap d’una estona va deixar de ploure i vam baixar al pati a fer fotos de les reflexes.

Nerea, Tiffany i Telma

SESSIÓ 6 – 9 Novembre

El Jordi ens va explicar què era una acció, una instal·lació i una performance i ens va dir que en faríem una. Després vam baixar al costat del nostre institut on hi ha una pineda. Ens va donar una cinta on posava: ‘’Aquí no passa res’’ i ens va demanar que la distribuíssim com volguéssim per tota la zona. De forma improvisada, tres companys van ser enrotllats amb les cintes i van quedar lligats al arbres. Vam posar un parell de càmeres als extrems i vam gravar un vídeo. Les persones que passaven pel carrer ens miraven encuriosits.
Després de recollir-ho tot, vam estar reflexionant i vam arribar a la conclusió que si aquella mateixa cinta la poséssim a un altre lloc el significat seria molt diferent. Què passaria si ho féssim davant de l’institut?


Nerea, Tiffany i Telma