SESSIÓ 18 – 22 febrer

Aquest dia vam anar a plantar llavors de molts tipus, per exemple, herba de Sant Joan, violeta rosa, dent de lleó, sàlvia i car de llet.

Després, vam fer una videotrucada amb una amiga del Jordi que viu a Alemanya, que és la que ens va regalar les llavors perquè les plantéssim. D’aquí a unes setmanes tornarem per veure si ha crescut alguna cosa.

Més tard, com teníem molta set, ens vam acostar a la universitat de Mundet per comprar una ampolla d’aigua ben freda. Potser n’hauríem d’haver portat per regar les plantes… Esperem que surtin igualment.

SESSIÓ 17 – 15 febrer

Aquesta sessió vam fer una presentació al pati tranquil del nostre centre, un espai molt agradable i propici per poder fer trobades.

Sembla que el programa l’anomena “sessió de contaminació”, però a nosaltres ens agrada més dir-li “de compartir”.

L’objectiu era esbossar la proposta d’enguany i presentar una petita mostra de les derives i accions artístiques que havíem fet fins aquella data. En acabar, hi va haver un petit col·loqui on es van resoldre alguns dubtes.

Apart d’alumnes, artista i equip docent de 4t ESO, també van assistir mediadors i representants del Consorci. Tots ens van felicitar.

Aquesta trobada va ser molt emocionant i enriquidora i ens ha ajudat a cohesionar-nos.

SESSIÓ 16 – 8 febrer

En aquesta ocasió el Jordi va fer una deriva amb el seu pare. Van agafar agua a la Font del Barret que es la font que ens va presentar Site Size la sessió anterior. Està al parc del costat del nostre institut i la seva aigua prové dels torrents de Collserola. Suposadament no té garanties sanitàries, però molta gent agafa aigua per portar-la a casa seva.
L’objectiu era anar caminant fins a la platja per barrejar les dues aigües, intentant simular el recorregut dels torrents subterranis que arriben al mar.

En un altra sessió anirem nosaltres a fer la mateixa acció i compararem els recorreguts. Farem la mateixa deriva o serà molt diferent?