El dia de la SESSIÓ DE CONTAMINACIÓ :) :) :(

Tot preparat! Sembla mentida que després de tants dies de treball a la fi estem amb tot llest per fer aquesta gran presentació.

Després de moltes discussions vam pensar que el millor era presentar el nostre treball al vestíbul del centre. A la porta principal, donant la importància que es mereix el nostre esforç!!!

La nostra intenció era crear una mena de museu. On poder veure i interactuar amb totes les activitats, que tothom, en certa manera les pogués experienciar.

Inici de la sessió:

Tot comença amb un vídeo en el qual presentem les diverses activitats que hem fet, tot a través de la imatge i del so, sobretot a través de les nostres veus. No obstant això, no tot serà en diferit com es va poder comprovar.

El museu es divideix en diferents espais, i en cadascun d’aquests hi ha un lapbook a mode de cartell informatiu.

1: Sonorització de vídeos: activitat en la qual vam sonoritzar amb diferents objectes quotidians una sèrie de vídeos.

2: Gimcana Sonora i història final: activitat realitzada al barri, pels voltants de l’escola on vam haver de registrar una sèrie de sons que ens venien marcats en unes targetes. Amb aquests sons finalment vam crear una història sonora.

3: Live Coding i un gall!: activitat en la qual vam aprendre a programar diferents melodies a partir de diferents sons. Moltes persones van fer-ne ús del Live coding durant la pandèmia, i es feien creacions en directe i competicions durant uns minuts. En finalitzar sonava el so d’un gall com a senyal acústic.

4: Sinestèsia: vam descobrir que Kandinsky tenia sinestèsia i que gràcies a aquesta podia fer unes obres artístiques tan genials. Ens vam posar a la seva pell, i a través de diferents cançons vam pintar el que sentíem.

Finalment, i després de veure totes les activitats tots els visitants van fer grups i se’ls va fer entrega d’una gravadora zoom per tal de començar la gimcana de les cartes del tarot.

En aquesta gimcana havien d’identificar i trobar una sèrie de sons, a partir de dibuixos fets per l’alumnat. Va ser molt divertit perquè podien voltar per tot l’institut per descobrir aquests sons, i després havien de dir el motiu pel qual havien registrat una o una altra cosa.

Moltes gràcies a tot el professorat i alumant que va venir a veure la nostra exposició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *