El nostre treball també s’exposa al MNAC!!!!

Ens va agradar molt fer una altra sortida al MNAC, vam pujar als terrats i vam explicar les coses que haviem fet amb la Svan durant tot el curs. Hem pogut veure que les coses que pensem que ja no serveixen, els hi podem buscar un altre ús o funció, que no cal llençar el que considerem inútil perquè ho podem seguir aprofitant, d’aquesta manera generem menys brossa i menys consum!!! Molt important per a la sostenibilitat del planeta.

Aquestes són algunes imatges de l’acte que fam fer al MNAC.

….i el regal que vam fer pel Xavi, qui tant ens va ajudar….!!

Presentem el nostre projecte a l’Institut.

Ens ha fet molta il·lusió ensenyar el nostre projecte a la resta de companys. Els hem pogut mostrar la feina creativa i el nou ús que hem donat a les faroles del centre que estaven tant abandonades. Encara que ens feia una mica de vergonya parlar davant de tanta gent. Afortunadament, la Svan ens ajudat.

Coses que hem après:


Que els objectes poden tenir múltiples vides.
● Que amb coses tant insignificants com forats de la paret es pot arribar a composar música.
● Noves tècniques de reparació i que en l’art es poden barrejar tècniques i
estris quotidians com cosir o utilitzar pistoles de silicona.
● L’art pot ser quelcom molt diferent al què pensàvem abans de conèixer l’Svan
Bushoff, com que no cal que sigui decoratiu.

Esbossos del projecte

Aquí els esbossos de les tres intervencions que hem decidit fer als fanals de l’institut. Són tres fanas històrics, que hi a a la façana posterior. Hem treballat amb tres grups i cada grup s’ha basat en un element: el vent i el so de les campanetes en moure’s, el so d’uns tubs metàl·lics que poden agitar-se amb una corda i la llum.

Aquí els projectes: