CORONA TIME: En RESIDÈNCIA DES DEL CONFINAMENT 14 abril

Bea Fernandez:  “De  las cosas que estábamos haciendo antes de covid, ¿creeis que hay alguna manera de continuarlas con esta interferencia ó limitación que tenemos ahora?

El confinament ens ha agafat d´imprevist.., ha estat una tallada total , però gràcies a l´equip que hem muntat entre alumnes – alguns incondicionals – , artista , mediadora i docent el projecte En Residència s´ha sostingut . La clau ha estat contagiar-nos els uns als altres de les ganes de fer, de les ganes de resistir i de les ganes de que aquest virus no ens guanyi la partida. Quan jo (docent) no tirava del projecte la Béa ho feia i sinó la Cris , ser equip ens ha ajudat. Els alumnes han estat espectaculars, la seva participació ha estat dispar, però comprtar amb un grup incondicional de creatius i entusiastes ha estat la clau.

Cada dimarts a les 17 h ens trobem per continuar amb el procés creatiu, la Bea fà propostes cratives als alumnes i pautem trobades.

Les primeres sessions han estat més aviat per parlar amb els alumnes ; com esteu, com us trobeu, i potser provar una mica com funciona la plataforma zoom, però a partir del 14 d´abril aproximadament la Bea ha començat a fer propostes creatives mesurades e intencionades que van una mica mes enllà de la simple trobada.

14 abril primeres proves amb zoom..,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *