CORONA TIME : EN RESIDENCIA DES DEL CONFINAMENT. 21 abril

BEA FERNÁNDEZ: “Lo que quede en esta pantalla será algo que nos recordará a este momento, y este momento es único.  Hay que pensar qué tipo de registro queréis que quede”. 

Assistents; Laia, jordi, Marc, Georgina, Ruben, Quim, Anna

Es planteja buscar un projecte que puguem fer entre tots des del confinament, una construcció col·lectiva. sorgeixen diverses idees, però ens quedem amb la proposta de la Georgina. Farem una cançó , el primer pas és fer un playlist amb possibles músiques, pel grup de wasap farem votacions i dimarts vinent hem de tenir la música triada

Els raperos Quim , Jordi i Rubén per separats ó junts ens prepararan una improvisació de rap per la setmana vinent.

Jordi S., Ruben R., Quim A., Rubén A., ” los raperos” quan no estàven confinats

Marc i Laia: Abans del confinament plantejàvem un treball molt físic, però aquest és el repte, traduir el que estàvem fent a aquest nou mitjà. L´sketch que fèiem hauríem de fer-lo per vídeo trucada, potser queda malament ó friki, però és bona idèa provar-ho. El proper día ho femDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *