CONFINAMENT, capítol….

De ben segur, que si fa uns mesos haguéssim fet una pregunta al carrer, a tres o quatre mils persones: Què vol dir estar confinat?

Quantes creieu que hagessin contestat correctament?

Anem a veure què diu el TERMCAT:

Fet de tancar algú dins un espai limitat.

El confinament es pot dur a terme per motius diversos, com ara per salut pública, per seguretat ciutadana o per l’aplicació d’una sentència judicial.

I què és una distòpia?

Segons la Viquipèdia: Una distòpia, contrautopia o antiutopia és una utopia negativa on la realitat transcorre en termes oposats als d’una societat ideal, és a dir, vers una societat opressiva, totalitària o indesitjable. El terme va ser encunyat com a antònim d’utopia i s’usa principalment per a fer referència a una societat fictícia (freqüentment emplaçada en el futur) on les tendències socials es duen a extrems apocalíptics.

Bé, dons aquesta és la realitat que estem vivint en aquests moments… tots tancats a casa, sota l’amenaça d’un virus… 40 dies tancats i sense saber quan podrem sortir…

Però el Projecte CREADORS EN RESIDÈNCIA 19-20, continua bategant, continua ben viu… Cada setmana, l’Isaac, l’Ariadna i l’Iñaki i nosaltres, la Laura i el Jordi, ens veiem les cares per vídeo conferència, per a parlar, planificar i tirar el projecte endavant! Ganes no ens en falten i creiem fermament en el que fem, anirem fins a la fi.

El projecte segueix, i un cop llançat el S.O.S perquè els alumnes contactin amb nosaltres, per tirar endavant, els proposem:

Hola a tothom!

En primer lloc, esperem que us trobeu bé i que estigueu aprofitant part d’aquest temps per fer coses que us agraden. En segon lloc, us escrivim perquè us trobem a faltar i volem fer-vos arribar aquest missatge:

“Aquí nyamnyam, l’Iñaki i l’Ariadna, esperem que estigueu bé. Fa un mes que vam tornar de Mèxic, just quan va començar el confinament. Ens hagués agradat molt tornar a veure’ns: volíem cuinar, jugar, passejar, fer teatre fent de nosaltres mateixos… i acabar de donar forma al projecte. Ara, amb la nova situació, portem uns dies pensant amb l’Isaac, el Jordi i la Laura com fer-ho igualment. Ens sembla important acabar el que vam començar al setembre i en tenim moltes ganes!

Quina forma podria tenir? Us proposem crear una aplicació en forma de joc, una app que pot funcionar al mòbil o a l’ordinador. Per jugar dins o fora de casa, individualment o en grup, i la idea és generar els continguts amb vosaltres. Per crear el joc, us enviarem un repte setmanal que us arribarà cada dimarts. El divendres 29 de maig volem tenir l’aplicació acabada i estrenar el joc.

1ER REPTE: Volem crear un grup VIRTUAL DE TROBADA . D’aquesta manera podrem treballar junts, será molt guai perquè podrem utilitzar-la amb el mòbil o amb l’ordinador.

Així que el repte és afegir-nos a aquest grup durant aquesta primera setmana! Fàcil, oi? Quan la tinguem  ens podrem escriure i allà us trobareu una sorpresa per seguir creant la nostra app del joc!

http://blocsenresidencia.bcn.cat/barribesos1920/wp-admin

I fins aquí la informació de la primera setmana, grup!

Us demanem, si us plau, que la primera persona que llegeixi aquest mail, en faci foto i la passi per WhatsApp a la resta del grup amb qui té contacte perquè la info arribi a tothom.

Moooooooltes gràcies!

Cuideu-vos. Una abraçada,

Iñaki, Ariadna, Isaac, Jordi i Laura

Us anirem informant…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *