La Nova Normalitat

Benvinguts a la nova normalitat, la que ens ha desconnectat de la feina durant dues setmanes, una perquè la classe estava confinada per un positiu en CoVid i l’altre perquè dilluns 12 era festiu.

Ara tornem de nou, tornem a començar el que ja havíem iniciat.

Aquest any ens acompanya en el nostre viatge,  la Viviane Calvitti, sota el comissariat de l’ANTIC TEATRE http://www.anticteatre.com/

La Viviane és diplomada en Magisteri al Brasil, també té estudis de dansa clàssica, dansa moderna, contemporània i jazz a la ciutat de São Paulo, i examen de la Royal Academy of Dancing de Londres.

Ha reballat com a ballarina en companyies del Brasil i ha impartit classes de dansa clàssica a nens. El 1991, arriba a Barcelona i, a part de ballar, comença la seva tasca educativa, impartint classes de dansa contemporània a les escoles El Timbal, Varium i TragantDansa, i en els espais de creació La Caldera i La Poderosa.

Els tripulants de la Viviane, són un grup de 4art d’ESO amb moltes ganes de fer coses noves.

Les primeres sessions han estat una presa de contacte entre els tripulants i la Capitana i ja s’han vist coses molt engrescadores.

El grup comença a tenir consciència del seu cos i de les parts que el conformen i mostren moviments i actituds decidits i que em fan pensar que aquest any, si el CoVid ens ho permet, podrem fer quelcom, molt i molt interessant!

El pròxim dia us parlaré de la Viviane… una crack!

Jordi Sánchez.

Professor, INS. Barri Besòs.

Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *