Reflexions de l’alumnat

Finalitzat el primer trimestre del curs, aquestes son les reflexions i valoracions del projecte dels alumnes del Bernat Metge.

JANAT: Per mi aquest trimestre ha estat molt divertit i espero que tot el curs ho sigui també. Al principi pensava que només seria fer el projecte amb els píxels i ja està però, m’ha agradat molt fer en molt més gran el mateix disseny amb post its de diferents colors. Desprès del Nadal m’agradaria fer un altre tipus d’art urbà i fer més dissenys i treballar en grup com per exemple quan un puja a l’escala es necessitava un per a que el material i un altre per aguantar la escalera i així ajudar entre nosaltres, També està molt bé sortir al carrer i posar els nostres disseny en llocs on ho miri més gent.

JOSELYN: Desde mi punto de vista creo que el proyecto “EN RESIDÈNCIA” es muy interesante, ya que en el podemos hablar sobre temas que nos preocupan como el medio ambiente, el machismo, la violencia de genero entre otras más cosas. Desde mi experiencia me ha gustado bastante, porque me ha echo darme cuenta de muchos de los problemas que tenemos en el dia a dia.

HADIA: Hemos hecho actividades muy chulas e interesantes, hemos conocido a David proto y a Joan su compañero.Hemos hecho actividades en clase y también fuera de la escuela. Las actividades que hemos hecho en clase han sido muy chulas pero me han gustado más las actividades que hemos hecho fuera del instituto porque hemos estado al aire libre y porque hemos hecho actividades que tenían que ver con algunos problemas del planeta de la igualdad… La última actividad que hemos hecho , ha sido la de los posits y me ha gustado mucho porque hemos estado trabajando muy bien y en grupo.

ANGELINA: para mi esta asignatura fué divertida al principio por que eran cosas nuevas y creativas , como hacer pixeles en el ordenador eso me gusto mucho la verdad me parecio muy interesante y divertido y algo nuevo por que yo ni sabia que se podia hacer pixeles en el ordenador y cuando salimos ah fuera pues me gusto mucho por que saliamos del instituto , la otra activitat me costo un poco ya que era mas dificil para mi hacer una persona con cara de pixeles pero cuando toco salir ah fuera hacer la actividad de los possits me divertit y me di cuenta que la clase es un equipo y que nos podiamos ayudar entre todos y ps me diverti tambien y tambien me canse un poco pero me gusto mucho
como quedo al final y tambien me parecieron los profesores muy majos y me caian bien muy bien ya que me han enseñado cosas nuevas y interesantes ya que iba de la igualdad o de la contaminación y pues me abrio un poco los ojos con algunas cosas y p`s al fiial acabo fué interesante todo .

KATRIN: per el meu punt de vista en residència es una assignatura que és molt interessant ja que es un tema nou y que podem parlar de temes que ens preocupen com la violència de gènere racisme contaminació ahir vam fer un dibuix amb posits de diferents colors i m´ha agradat ja que m´ho he passat bé.

AMANDA: Yo pienso que el taller en Residencia es un taller muy interesante y nos ayuda a expresarnos libremente y compartir pensamientos sobre lo que es injusto y no entendemos.Hasta ahora hemos hecho dos proyectos,el primero era en pequeños grupos de 3 o 4 personas el cual consiste en pensar temas y proyectarlo en un simple dibujo. Mi grupo eligió el machismo como base de nuestro proyecto,el siguiente lo elegimos entre toda la clase, primero nos reunimos en los mismos grupos y pensamos en ideas después lo hablamos y decidimos el tema, dibujamos el dibujo y con posits hicimos el dibujo. En conclusión me gusta en residencia ya que también me ayuda a crecer como persona.

JAIMEL: La meva reflexió sobre aquest trimestre es que son 2 hores en las quals fem una cosa molt diferent a les assignatures i fa que sigui més interessant/divertit. Hem fet treballs vinculats amb la situació que estem vivint com per exemple covid-19, racisme, violència de gènere, m’agrada residència i vull continuar fent treballs a major escala però canviant alguns temes per altres que poden ser més debatius. El treball que he fet durant el trimestre pot ser major i espero treballar més els pròxims trimestres que queden. L’últim projecte que hem fet va ser guai però podíem haver fet més a nivell personal i a nivell plural, molts van treballar molt i alguns poc i confio en que els pròxims treballs li posem més implicació i ganes.

MUNAWAR: Em va encantar aquesta activitat que hem fet en “EN RESIDÈNCIA” amb el David i Juan. Per que mai havia fet una activitat d’aquesta manera al carrer. Aquesta activitat també va donar un missatge de igualtat. Primer havíem pensat totes les idees i després vam escollir un i tots van votar aquesta activitat perquè té un bon missatge. Ens va encantar estar buscant idees per fer. Aquesta activitat ens dona la oportunitat de utilitzar nostra creativitat. Espero que féssim cosses encara mes divertides com aquesta i que m’encantaria fer una activitat que tic prevista sobre el Racisme.

ASIER: Aquesta activitat de Residencia m’agradat molt per el tema dels pòsits i el píxel art que es un tema molt interessant per aprendre. M’agradaria que el següent any féssim un píxel art gran en la paret de fora de la escola. La experiència del píxel art de la porta del pati ha sigut una experiència per tota la vida però no m’ha agradat que la gent ho ha tret.

PAOLA: En residència me parece muy entretenido e interesante.Durante este trimestre hemos estado tratando temas como el machismo, la violencia de género, la contaminación, lo que está pasando habitualmente con el covid etc… También hemos aprendido a trabajar aún más en equipo.

IVAN: Aquesta activitat de “En Residencia” m’ha agradat molt, més divertit fent el tema del píxel arts però també he après molt sobre l’art urbà i el tema del feminisme. La meva opinió es que fent aquest píxel art hem protestat contra la societat dient que no tenen que existir els estereotips que hi ha avui dia.

CRISTOBAL: aquest trimestre a residència, ha sigut molt divertit i a vegades avorrit o desesperant perquè no sortia alguna cosa, tinc moltes ganes de començar un nou projecte i de fer coses emocionants i amb sentit, però no tractar sempre el mateix tema que sol ser la violència de gènere perquè hi han molts temes interessants i que no es tracten, la veritat que prefereixo fer educació física.
penso que el projecte del dimarts que vam fer fora del insti m’ha agradat i no perquè ens ven esforçat per què en dos hores no estiga hi han persones que van fer el seu treball i amb va agradar perquè va ser divertit i va ser un bon missatge. He conegut al David Proto que em feia il·lusió conèixer.