Airtnet


AIRNET
Filtre purificador de l’aire de la ciutat.

Quan netegem l’aire, la ciutat batega!

Amb l’objectiu vinculant per a la UE en 2030 de, almenys, un 55% menys d’emissions de gasos d’efecte  d’hivernacle en comparació amb 1990.

El projecte AIRNET està instal·lant una xarxa de filtres purificadors d’aire repartits per localitzacions clau de la ciutat de Barcelona. AIRNET té l’objectiu de reduir en un 55% l’aire que respirem en els espais públics de la nostra ciutat.

Gràcies als filtres d’aire amb tecnologia d’última generació, aconseguirem reduir en un 55% els gasos d’efecte d’hivernacle produïts pel trànsit de vehicles i l’activitat industrial de la zona.


ATENCIÓ ! això és un fake

Si has arribat fins aquí motivat per la teva ganes de saber més sobre aquest increïble projecte, lamentem comunicar-te que és un fake.
Una obra o intervenció “fake” són aquelles que pretenen ser veritables quan, en realitat, són mentida.

AIRNET és una intervenció artística que utilitza el FAKE com a estratègia per a denunciar i fer visible els problemes de contaminació que pateixen totes les ciutats.

Les altes emissions de gasos d’efecte d’hivernacle són un problema d’abast global que paradoxalment són imperceptibles pels nostres ulls. AIRNET fa visible l’invisible.
Fins i tot les estructures en forma de xemeneies que s’utilitzen per a evacuar gasos d’un pàrquing subterrani, són elements invisibles. Aquestes estructures estan tan ben integrades en el nostre paisatge urbà que no som capaços de veure la seva funció principal.

No podem esperar que la tecnologia solucioni els problemes de contaminació. Seria increïble que un aparell pogués purificar tot el que contaminem però no és una cosa realista. Airnet ara com ara és només un exercici de ciència-ficció. Si volem cuidar la nostra salut i el nostre planeta ara, hem de prendre consciència i evitar el problema en comptes d’esperar que la tecnologia el solucioni algun dia, ja que aquest dia podria ser massa tarda.

Consulta els nivells de contaminació en tot el planeta a temps real.


vídeo acció Airnet

Antirrobotil

Composició:

Antirrobotil 1g. Paròdia, exageració i altres estratègies d’art i activisme creatiu. 

Instruccions d’ús:

Llegir l’etiqueta atentament abans d’usar. Antirrobotil és un medicament que actua directament contra els impulsos d’odi i violència al mateix temps que anul·la qualsevol impuls hostil que pogués derivar en robatori, intimidació o agressió.

Gràcies al seu principi actiu l’Antirrobotil també genera una capa de protecció per a evitar qualsevol tipus d’agressió o robatori en els espais públics. 

Precaucions:

No barrejar amb alcohol. Mantenir fora de l’abast de les persones sense sentit de l’humor i la ironia. No es fiqui les pastilles als ulls, en cas de contacte amb els ulls esbandir amb aigua diversos minuts, si persisteix la irritació consultar amb Bernart Col·lectiu. 

Per al seu correcte ús mantenir el contingut de l’envàs en llocs públics com a places i parcs. 

Efectes secundaris:

Pot despertar un sentiment prolongat de solidaritat, respecte, i convivència amb els nostres veïns/as del barri. El seu consum inadequat o en dosis elevades pot comportar alguns efectes adversos no desitjats: canvi del color dels ulls, pell reptiliana i ràpid creixement del pèl en nas i orelles.


ANTIRROBOTIL no és un producte farmacèutic real.

Això és un projecte artístic impulsat pel col·lectiu d’art i activisme Bernart.

Atirrobotil és una obra d’art urbà que parla sobre l’odi i la violència utilitzant com a metàfora un fàrmac de ficció.


vídeo acció Antirrobotil