Airtnet


AIRNET
Filtre purificador de l’aire de la ciutat.

Quan netegem l’aire, la ciutat batega!

Amb l’objectiu vinculant per a la UE en 2030 de, almenys, un 55% menys d’emissions de gasos d’efecte  d’hivernacle en comparació amb 1990.

El projecte AIRNET està instal·lant una xarxa de filtres purificadors d’aire repartits per localitzacions clau de la ciutat de Barcelona. AIRNET té l’objectiu de reduir en un 55% l’aire que respirem en els espais públics de la nostra ciutat.

Gràcies als filtres d’aire amb tecnologia d’última generació, aconseguirem reduir en un 55% els gasos d’efecte d’hivernacle produïts pel trànsit de vehicles i l’activitat industrial de la zona.


ATENCIÓ ! això és un fake

Si has arribat fins aquí motivat per la teva ganes de saber més sobre aquest increïble projecte, lamentem comunicar-te que és un fake.
Una obra o intervenció “fake” són aquelles que pretenen ser veritables quan, en realitat, són mentida.

AIRNET és una intervenció artística que utilitza el FAKE com a estratègia per a denunciar i fer visible els problemes de contaminació que pateixen totes les ciutats.

Les altes emissions de gasos d’efecte d’hivernacle són un problema d’abast global que paradoxalment són imperceptibles pels nostres ulls. AIRNET fa visible l’invisible.
Fins i tot les estructures en forma de xemeneies que s’utilitzen per a evacuar gasos d’un pàrquing subterrani, són elements invisibles. Aquestes estructures estan tan ben integrades en el nostre paisatge urbà que no som capaços de veure la seva funció principal.

No podem esperar que la tecnologia solucioni els problemes de contaminació. Seria increïble que un aparell pogués purificar tot el que contaminem però no és una cosa realista. Airnet ara com ara és només un exercici de ciència-ficció. Si volem cuidar la nostra salut i el nostre planeta ara, hem de prendre consciència i evitar el problema en comptes d’esperar que la tecnologia el solucioni algun dia, ja que aquest dia podria ser massa tarda.

Consulta els nivells de contaminació en tot el planeta a temps real.


vídeo acció Airnet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *