1r dia en el Centre Cívic

Estàvem a classe, van arribar en Dídac i la Teresa i vam marxar cap al Centre Cívic Trinitat Vella, ens van donar el nostre diàbolo, el diàbolo que utilitzarem durant tot aquest curs i en el projecte EN RESIDÈNCIA. Ens van ensenyar a muntar-lo i després de muntar-lo ens van dir que el podíem tunejar a la nostra manera.

Jo no sabia fer res amb el diàbolo en aquella primera sessió, però més endavant començaria a dominar-lo una mica. En el Centre Cívic hi havia molt d’espai per llençar-lo i fer trucs. Un altre alumne que tenia més habilitats amb el diàbolo em va ensenyar a fer més trucs. Ell sap treure-li molt suc al diàbolo. Després d’això els nostres artistes ens van parlar de com faríem el projecte i altres parts relacionades amb el projecte. Ens van explicar que faríem algunes webs que es deien EN RESIDÈNCIA.

Em va agradar l’activitat que vam fer.

Malabars al Parc de Trinitat Vella (7/10/2020)

El dimecres que no van venir la Teresa i el Dídac, vàrem sortir amb el Quim i la Raquel al Parc de Trinitat Vella per a practicar malabars i tots els companys ens vam a separar per a practicar cadascú amb les seves boles .

Primer vàrem practicar els malabars amb un braç i una bola, després vàrem practicar amb dues boles amb un braç i finalment amb dues boles i els dos braços. I va arribar el moment de practicar amb tres boles. No em va sortir amb els dos braços i tres boles, així que vaig tornar a practicar amb dues boles i els dos braços. Em sortia molt bé amb un sol braç .

Jo em sento lliure quan practico amb els braços i les boles. M’adono que tinc capacitat de concentració. No em rendia quan en sortia malament i ni m’enfadava