Sessió 6 : Sortida a veure Sotrac

En aquesta sessió vam anar a l’Ateneu Popular de nou Barris per veure un espectacle del 26è Circ d’Hivern. L’espectacle en concret va ser Sotrac, l’espectacle tracta sobre l’obsessió amb els telèfons mòbils amb una mica de comèdia i amb canvis constants d’escena sobre diferents personatges que viuen una situacions relacionades amb l’ús del mòbil i les xarxes socials.

També ens fa qüestionar comportaments individuals i col·lectius amb una reflexió a través d’imatges i situacions sobre com aprofitem el temps, com gaudir la vida i com afrontar la mort en una societat cada vegada més obsessionada amb les noves tecnologies.
Fan servir moltes tècniques de circ com el trapezi i els cercles aeris, també juguen amb les llums creant escenes molt cridaneres per captar la teva atenció del públic.

Va ser molt interessant com el públic, en la nostra sessió format principalment per adolescents i nens, reaccionava ja que en alguns moments estaven més interessats en les imatges que es projectaven en una pantalla sobre l’escenari que en l’actriu de carn i ossos que estava fent servir el trapezi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *