Sessió 3: Primera sessió al Centre Cívic de Trinitat Vella

En aquesta sessió vam sortir de l’institut per a anar al Centre Cívic de Trinitat Vella. Vam pujar al tercer pis i vam anar a una aula amb parquet i on hi havia una paret coberta de miralls per veure’ns tot el cos mentre ballàvem.
Una vegada instal.lats en aquest espai amb miralls, vam començar reforçant el compromís amb el grup “No em jutjaré, seré fidel a mi mateixa. No jutjaré les altres, recolzaré les seves necessitats”.
A continuació vam fer un cercle. En aquesta sessió vam fer una activitat nova a les habituals, un joc bàsic que consisteix en passar el corrent a la resta d’integrants del cercle mitjançant un gest i un crit. Les consignes són les següents: “Haa” per a passar-lo al costat en la direcció d’on ve el corrent, “Heimdall” per a canviar el corrent de direcció, “Ia” per a enviar el corrent directament a un altre integrant del cercle mitjançant la mirada i un gest de llançament amb la mà i el braç, i finalment “Abuelo” per a donar-nos la volta i fer l’activitat d’esquenes al cercle.
Un cop acabat aquest exercici que ens podia servir d’escalfament, vam tenir el nostre primer contacte amb els malabars. Vam practicar pilotes i anelles.

En aquesta sessió també vam fer coreografies.Vam anar al fòrum on estava ubicada l’estació del circ i adins ens vam pujar i ens van ensenyar totes les aules i que es feia a cada espai, i vam fer algunes activitats relacionades amb el trapezi i les teles

Sessió 2: Cercles d’arts

En aquesta segona sessió amb la Ileana i a l’institut, vam parlar dels cercles de les arts.  Vam dibuixar uns cercles amb un guix al terra del pati, a l’interior d’aquests cercles hi vam escriure el nom de diferents disciplines relacionades amb el món de les arts. Vam caminar al voltant d’aquests cercles pensant en quins espais ens sentíem còmodes i/o tenien relació amb nosaltres. Fent aquest recorregut entre els diferents cercles, ens vam donar que moltes disciplines artístiques estan relacionades entre les unes amb les altres.

Després vam fer moure el nostre cos. Vam fer un joc:  la persona que se situava davant nostre era qui ens dirigia i nosaltres havíem de moure el cos depenent dels moviments que feia aquesta persona que vam anomenar “director”. Després d’aquest joc, en una altra dinàmica que tenia la intenció de fer-nos moure el cos, algú es posava al mig del cercle, feia moviment i els altres integrants del grup havíem d’imitar-lo

Vam anar dins de classe i la  Ileana ens va donar els nostres diaris, i ens va explicar que aquests diaris servirien per escriure tot el que nosaltres volguéssim, per expressar-nos sobre el paper a classe després de cada dinàmica o exercici i també per utilitzar-lo a casa.