Sessió de contaminació

El passat 22 de febrer vam presentar el nostre treball a la sessió de contaminació.Aquesta presentació va ser telemàticament amb tot el professorat del claustre connectat. També hi havia la Ileana Ortega, la nostra artista, la Marissa, la mediadora de la Central del Circ i alguns membres de l’equip del programa En residència.

En primer lloc, la Ileana va presentar el que fem en el programa i en què consistia el projecte que estem fent.
A continuació, el Quim, el nostre professor referent, ens donava pas per a iniciar les nostres presentacions. Vam començar a presentar amb una sèrie de preguntes a les quals responíem en els nostres treballs: qui som. d’on venim, què ens agrada, com ens veuen els altres, quin és el nostre món exterior i el nostre món interior. A partir d’aquestes preguntes vam relacionar totes les idees en un collage on eren molt importants les ’imatges i les paraules.
Quan vam acabar totes les presentacions , la gent connectada va fer comentaris sobre els nostres treballs i ens van felicitar.

Finalment, tots vam gaudir de l’aprenentatge i d’una nova experiència per a perdre la vergonya, conèixer el que ens agrada tenir confiança en els altres .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *