Segona sortida a la Central del Circ

Vam sortir de classe i vam anar des de Trinitat Vella a la parada de Glòries amb la línia vermella. Després vam agafar el tramvia fins a la parada del Fòrum, i des d’allà vam caminar travessant el Parc del Fòrum fins a la Central del Circ.

A la Central del Circ ens vam trobar amb l’Alba, artista de circ que ja havia vingut a l’institut a donar-.nos una sessió) i la Marissa que és la nostra mediadora.

A la Central del Circ, la sala que estava disponible per a nosaltres es deia  “Posada en escena”, una sala molt gran amb un sostre molt alt, unes grades semicirculars, dos trapezis, una tela i un trampolí.

Abans de començar les activitats de la sessió vam escalfar. Per estirar-nos vam fer uns exercicis de moure tot el cos, ( les mans, els braços, les cames…). Després vam fer uns exercicis de confiança on ens havíem de posar estar en parelles i caminar per tota l’habitació amb els ulls tancats, confiant en què ens deia la nostra parella. A continuació, vam fer un exercici que consisteix en córrer amb els ulls tancats a tota velocitat en direcció a una paret, davant la paret tot el grup ha d’evitar que xoquis contra la paret o segueixis de llarg. Una cop vam acabar les dues activitats de confiança, en vam fer una altra una mica més arriscada, consistia en llançar-se d’esquenes als braços dels companys que havien format dues files unint els braços en el centre que servirien d’amortidor. L’exercici es complicava quan un voluntari es posava a dalt de un plinto i havia de deixar-se caure d’esquenes sobre els braços dels seus companys que havien tornat a formar les dues files amb els braços com amortidors de la caiguda

Acabats els exercicis de confiança, l’Alba ens va explicar com utilitzar les teles i els trapezi i vam començar a disfrutar-les. Ens va ensenyar com fer “l’àngel” (una figura amb el trapezi). Alguns alumnes van aprofitar per practicar la voltereta sobre els matalassos i el salt amb voltereta.

Va ser una sessió molt ben aprofitada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *