Bodegó i àlbum familiar adolescent

Prèvia petició feta, les noies han portat alguns objectes que senten que els hi identifiquen per la raó que sigui, amb l’objectiu de realitzar un bodegó fotogràfic amb aquests, tot jugant amb la seva composició.

Els hi han posat un títol de forma individual, han escrit una metàfora deixant volar el pensament simbòlic, i han explicat el significat dels seus objectes a la resta.

Bodegó Mar
Bodegó María
Bodegó Iman
Bodegó Denisa

Altra activitat que ha generat proximitat dins del grup, ha estat la del àlbum familiar adolescent. La proposta ha consistit en que demanessin a persones familiars seves –de sang o per significació afectiva– que els hi mostressin les seves fotografies durant la seva pròpia adolescència, viscuda en un altre moment històric. Més enllà de les imatges, han estat compartint les memòries orals que els hi han explicat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *