Link al registre de la funció final En Dissidència (Oblit-19):

https://blocsenresidencia.bcn.cat/periferia2020

En aquesta darrera entrada fem un repàs de les sessions durant el confinament i tot just abans de la gran estrena del 8 de juny. Tanmateix mostrem alguns exercicis fets tot just abans del confinament.

25 de Maig. Tutorials

Aquesta setmana ens dediquem a explicar-lis a les altres com poden realitzar una part de la coreografia conjunta…la nostra part. Gràcies a això podrem aprendre, desde la distància, a fer tots i cadascun dels moviments. La coreogràfia ens brinda la possibilitat de, tal i com treballem sempre PERIFÈRIA, mostrar de forma vivencial que la nostra singularitat, lluny de perdres enmig d’un món plural, pot servir per potenciar-nos i que la nostra aportació a la comunitat possibilita la creació d’una creació que sense ser només nostre és al’hora nostra i de tothom.

Tutorial de Gustav

18 de maig. Coreografies confinades 2.0

Segona entrega del treball coreogràfic proposat per les Joves. En aquest cas els hi vam proposar si modificarien alguna cosa en el cas que sapiguéssin que la coreografia seria publicada. El canvi és evident…i la reflexió està servida!

27 d’Abril. coreografies confinades

1a entrega d’una sèrie de coreografies a partir dels moviments proposats per les joves.

1a de les coreografies confinades

El covid 19 ens agafa a totes per sorpresa…

Durant una setmana dubtem de quines sónles possibilkitats pertirar endavant el projecte. Sembla que ni fet expressament!, el nostre projecte (Identitat i cultura digital) es veu inmers de ple en la “nova normalitat confinada”. Les pantalles en representen d’un dia per l’altra i allò que fa dos dies era impensable ara s’ha tornat realitat. la distància física ens brinda la possibilitat d’endinsar-nos de ple en la nostra proposta d’investigació: cóm afecten les plataformes virtuals en la representació que em faig de mi mateixa?

2 de Març. Aprenem a ensenyar i destriar moviments del moviment. La dansa composada…un cadàver exquisit!

17 de Febrer. No fem veure que som paper…som paper!

No es tracta de representar sinó de viure la dansa. Molts han estat els exercicis que la raò no ens ha deixat entendre però que, finalment, el nostre cos ha acceptat per complert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *