PAROLE, PAROLE, PAROLE….

Després d’unes quantes sessions amb la Sílvia, aquetes són les paraules que els han suggerit les diferents activitats que hem anat realitzant. Es tractava de completar la frase següent: Per a mi aquetes sessions, fins ara, han estat un espai de…: diversió (tres vegades repetida), indiferència, falta de entusiasme, relaxació, entreteniment, incomoditat, vergonya, perdua de temps, tensió, avorriment, desconnexió, escapada fàcil…. Tothom podia dir el que vulgués, amb l’única condició de dir la veritat, tota la veritat i res més que la veritat (com si la veritat es pogués dir!)

Després d'unes quantes sessions amb la Sílvia, aquetes són les paraules que els han suggerit les diferents activitats que hem anat realitzant. Es tractava de completar la frase següent: Per a mi aquetes sessions, fins ara, han estat un espai de...: diversió (tres vegades repetida), indiferència, falta de entusiasme, relaxació, entreteniment, incomoditat, vergonya, perdua de temps, tensió, avorriment, desconnexió, escapada fàcil.... Tothom podia dir el que vulgués, amb l'única condició de dir la veritat, tota la veritat i res més que la veritat (com si la veritat es pogués dir!)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *