ESPECTACLE AL MERCAT DE LES FLORS

El dia 28 de gener vam fer una sortida al Mercat de les Flors. Hi vam anar a veure un fragment d’un espectacle que anaven a estrenar aquell mateix cap de setmana. Quan vam arribar allà ens van ensenyar la sala on, en un futur, representarem els coneixements i moviments que hem anat adquirint durant aquest projecte anomenat ‘En Residència’. Un projecte interessant, ja que podem aprendre altres formes d’expressar-nos que no siguin verbalment.

Un cop vam acabar vam baixar a la sala principal, que és molt gran, allà va començar el fragment d’un espectacle que portava per títol “Rèquien nocturn” i estava dirigit pel prestigiós coreògraf Pere Faura. Nosaltres en vam veure només un fragment curt, ja que l’original durava més de dues hores. L’espectacle va començar amb una dona jove cantant òpera, i cada com s’afegien més artistes que van acabar caminant mentre cantaven, i després mentes sonava aquella cançó van representar les audició que hi van fer amb un vídeo d’aquestes de fons. En aquesta part feien diferents accions, es presentaven, caminaven de determinades maneres, etc. I després de tot això ens van ensenyar l’última part de l’obra, on s’escoltava la cançó d’òpera que estaven cantant però portada a un estil de ‘rock’ mentre els artistes feien moviments amb unes cadires i l’ambient semblava diferent només en canviar el color més blanc de les llums a un color més groguenc o ataronjat.

En general l’opinió dels que vam veure l’obra va ser que era una mica estranya, però segurament va ser perquè no la vam veure completa. També ens van cridar l’atenció la diferència d’edats dels participants, ja que hi havia nois i noies joves i altres més grans. El que va agradar bastant en general va ser la part del final, però també hi va haver gent a la qual li va agradar com cantaven o les presentacions que van fer. Ens va semblar una obra interessant, encara que pot ser que no hàgim pogut entendre-la del tot bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *