SORTIDA AL BARRI DE GRÀCIA (17/11/2020)

Dimarts passat van anar a visitar l’exposició de l’Irma Marco al barri de Gràcia. Vam sortir de l’institut amb l’Elies i el Vicent i allí ens hi esperaven la Sílvia i la Sonia.

L’exposició estava distribuïda en dos espai diferents: a l’Espai Souvenir i a l’Espai Jove La Fontana. En el primer, sota el títol de #interflags, es podia veure una sèrie de banderes que l’Irma Marco va començar a confeccionar arran del confinament que va començar el 14 de març de l’any passat. Les banderes estaven fetes a mà i portaven eslògans en diverses llengües relacionats amb el món virtual de les xarxes socials. A més d’estar a la galería, les banderes estaven repartides pels balcons dels carrers. Hi vam fer un tour en companyia del Marco i l’Arianne que eren els comissaris de l’exposició.

Alguns d’aquests eslògans els havien ideat  els alumnes de d’Institut Montjuïc que l’any passat van fer EN RESIDÈNCIA amb l’Irma Marco. El més gran es trobava a l’Espai Jove La Fontana i resava: “Els mòbils FUN la vida més avorrida”. Aquesta peça hauria d’haver estat exposada a la façana del nostre Institut el dia de la presentació pública del projecte que, a causa de la pandèmia, no es va poder celebrar. Aquest projecte portava per títol Hipperconnectatxs Zona F .  En aquest local també vam podem veure un vídeo en què els alumnes de l’any passat expressaven la seva experiència i donaven a conèixer les seves impressions sobre el treball que van fer amb l’Irma.

A nosaltres, aquesta sortida ens va servir per tenir un punt de referència respecte a l’evolució d’un procés de creació. Els nostres companys de quart van començar tan perduts com nosaltres ho estem ara i van acabar amb una altra visió molt més positiva al final del projecte. Nosaltres esperem arribar al mateix port amb l’ajuda de la Sílvia.