SESSIÓ 6 – 9 Novembre

El Jordi ens va explicar què era una acció, una instal·lació i una performance i ens va dir que en faríem una. Després vam baixar al costat del nostre institut on hi ha una pineda. Ens va donar una cinta on posava: ‘’Aquí no passa res’’ i ens va demanar que la distribuíssim com volguéssim per tota la zona. De forma improvisada, tres companys van ser enrotllats amb les cintes i van quedar lligats al arbres. Vam posar un parell de càmeres als extrems i vam gravar un vídeo. Les persones que passaven pel carrer ens miraven encuriosits.
Després de recollir-ho tot, vam estar reflexionant i vam arribar a la conclusió que si aquella mateixa cinta la poséssim a un altre lloc el significat seria molt diferent. Què passaria si ho féssim davant de l’institut?


Nerea, Tiffany i Telma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *