SESSIÓ 13 – 18 Gener

Vam anar a fer unes activitats al Laberint d’Horta relacionades amb els espais d’aigua que hi ha dintre del parc. Eren unes activitats guiades. Ens van donar una fitxa per parelles, un recipient on es podia mesurar l’aigua i ens unes tires reactives que les vam fer servir per veure les característiques de les diferents aigües. Aquest indret és un dels més bonics de Barcelona i el tenim al costat de l’institut! Això sí, normalment quan hem anat ha sigut a jugar a trobar la sortida, però mai havíem parat atenció de debò a l’entorn.

Amb tot i això, ens agrada molt el repte de seguir les passes de Teseu, així que, un cop acabada la tasca, ens van deixar temps lliure per fer el laberint.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *