PRODUCCIONS PRÒPIES: CLAUDIA LIDON / ASMR

Alguns alumnes han arribat a fer peces pròpies prou contundents comper presentarles amb signatura d´autor. Aquest és el cas de la Claudia Lidón . Bravo Claudia!!

ASM per Claudia Lidón

Jo gaudeixo fent ASMR , crec que és una manera de fer veure al món que els objectes tenen una altra utilitat a banda de la pròpia, de la d´ús o estètica.

Vaig descobrir l´ASMR navegant per instagram, i des de aquell dia s´ha tornat una cosa necessària a la meva vida. Quan estic nerviosa ó alterada mirar vídeos d´ASMR em relaxa, i per dormir moltes vegades em poso vídeos d´ASMR.

Aquesta tècnica és nova i l´hem de fer arribar a tota mena de públics, és molt guai.

i respecte al confinament…, la veritat és que a mi m´agrada treballar més a classe que des del zoom, perquè estic amb els meus companys , m´ho passo molt millor i crec que tinc més a aportar

PRODUCCIONS PRÒPIES: RUBEN ROSALES. RAP!

Entre assajos i proves aquí us deixem amb la peça i el comentari del seu autor. El Ruben ens explica com ha estat el procés de creació del Rap. Gràcies Rubén!.

Rap per Rubén Rosales
Ruben Rosales.

Jo estava estava a un grup de companys de classes i havíem de fer un rap. Anava passant el temps i vaig veure que no ho tiràvem cap endevant, llavors vaig prendre la decisió de fer el rap pel meu propi compte, no sabia de què parlar en el rap, quines paraules posar, ni la música que volia fer servir, fins que una nit em vaig posar a pensar i se’m va acudir una idea, volía parlar del que és en residència, les coses que sentim, les cosses que vivim, volía deixar-me portar per la imaginació…


Esbós de text escrit pel rap.

El primer que vaig fer va ser mirar fotografies de les sessions que ja havíem fet, això m’ho và recomendar la Blanca i em va servir de molt, després vaig escriure paraules en una fulla, vaig escriure moltes paraules per rapear amb elles però vaig pensar que necessitava la música primer per a deixar-me fluir, així que vaig buscar una base de rap encara que no estava segur de com triar hi habíen moltíssimes opcions. Al final em vaig decidir per la que més em va agradar, després vaig començar a rapear, m’anaven sortint frases que m’agradaven i frases que no, llavors les dividia i deixava les que m’agradaven.

Llavors vaig pensar que seria més cridaner si posés una cosa visual, vaig començar a navegar per internet i vaig triar un vídeo d’una vegada que va ser la televisió a veure’ns a l’institut i finalment una fotografia de la Bea que m’agrado molt.

Estic content de com m´ha quedat.