CORONA TIME : EN RESIDENCIA DES DEL CONFINAMENT. 21 abril

BEA FERNÁNDEZ: “Lo que quede en esta pantalla será algo que nos recordará a este momento, y este momento es único.  Hay que pensar qué tipo de registro queréis que quede”. 

Assistents; Laia, jordi, Marc, Georgina, Ruben, Quim, Anna

Es planteja buscar un projecte que puguem fer entre tots des del confinament, una construcció col·lectiva. sorgeixen diverses idees, però ens quedem amb la proposta de la Georgina. Farem una cançó , el primer pas és fer un playlist amb possibles músiques, pel grup de wasap farem votacions i dimarts vinent hem de tenir la música triada

Els raperos Quim , Jordi i Rubén per separats ó junts ens prepararan una improvisació de rap per la setmana vinent.

Jordi S., Ruben R., Quim A., Rubén A., ” los raperos” quan no estàven confinats

Marc i Laia: Abans del confinament plantejàvem un treball molt físic, però aquest és el repte, traduir el que estàvem fent a aquest nou mitjà. L´sketch que fèiem hauríem de fer-lo per vídeo trucada, potser queda malament ó friki, però és bona idèa provar-ho. El proper día ho femCORONA TIME: En RESIDÈNCIA DES DEL CONFINAMENT 14 abril

Bea Fernandez:  “De  las cosas que estábamos haciendo antes de covid, ¿creeis que hay alguna manera de continuarlas con esta interferencia ó limitación que tenemos ahora?

El confinament ens ha agafat d´imprevist.., ha estat una tallada total , però gràcies a l´equip que hem muntat entre alumnes – alguns incondicionals – , artista , mediadora i docent el projecte En Residència s´ha sostingut . La clau ha estat contagiar-nos els uns als altres de les ganes de fer, de les ganes de resistir i de les ganes de que aquest virus no ens guanyi la partida. Quan jo (docent) no tirava del projecte la Béa ho feia i sinó la Cris , ser equip ens ha ajudat. Els alumnes han estat espectaculars, la seva participació ha estat dispar, però comprtar amb un grup incondicional de creatius i entusiastes ha estat la clau.

Cada dimarts a les 17 h ens trobem per continuar amb el procés creatiu, la Bea fà propostes cratives als alumnes i pautem trobades.

Les primeres sessions han estat més aviat per parlar amb els alumnes ; com esteu, com us trobeu, i potser provar una mica com funciona la plataforma zoom, però a partir del 14 d´abril aproximadament la Bea ha començat a fer propostes creatives mesurades e intencionades que van una mica mes enllà de la simple trobada.

14 abril primeres proves amb zoom..,