CORONA TIME/ PRODUCCIONS PRÒPIES: MARC MIRANDA, LAIA MARIN i ADA LLOPIS / SKETCH: DISFUNCIÓ

El Marc la Laia i l´Ada van estar assajant un sketch -extret d´un text de Marc Lluís- amb la supervisió de la Bea, era un treball molt interessant de veure a l´escenari, però el corona time els va ha obligar a fer canvis.

MARC MIRANDA: El canvi a digital va ser, i és encara, molt diferent al cos present . No podem moure’ns, i tampoc expressar-nos de la mateixa forma. Òbviament no és igual, i és una mica incòmode fer-ho, però teníem l’esperança de poder continuar el sketch, i així va ser. (…) Vam creure que fer el sketch en directe seria molt millor que gravar-ho en vídeo, ja que podem expressar-nos d’una manera més natural i directa que no pas tan preparada.

Laia Marin, Marc Miranda i Ada Llopis, protagonistes de “Disfunció” Text: Marc Lluís.

El nostre sketch és majoritàriament basat en una obra teatral en viu, així que ens passàvem les nostres classes practican en viu, sentint l´emoció en les cares d’uns dels altres. Quan feiem el mínim esforç es notava que es compartia el sentiment de treballar i presentar el millor moment als que veien l´actuació. Quan vam saber que marxàvem de quarantena el nostre treball va quedar una mica parat, ens vam preguntar si necessitaríem treballar de forma separada o fer un video que s´adaptés al format videotrucada . En tot cas, teniem clar que no podriem fer la mateixa experiència en viu en digital, pero seria un repte que poder experienciar entre tots, tant com amics com un grup treballador de tres persones fent una activitat que ens omple.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *