CORONA TIME DES DEL CONFINAMENT. 12 de maig

BEA FERNANDEZ; haced un cartel con la frase que queráis, de lo que os inspire, de lo que queréis hacer al salir de aquí. Buscad una posición de descanso, en la mesa, en la silla , en el suelo…, y poned la frase. 

D´esquerra a dreta i de baix a dalt; Anna López, Rubén Rosales, Rubén Álvarez, Hajar Ouacha i Najlae Haddad, Claudia Lidón, Georgina Hidalgo, Laia MArín, Edurne Ballesteros, Bea Fernández, Cris Riera, Jordi Sánchez, Blanca P-Portabella.
Mª José García: “Respira, Inspira, Ignora y Vive”
Edurne Ballesteros: “Apreciar los pequeños momentos”
Rubén Álvarez: “La mejor forma de tener algo es dejar de desearlo.”
Laia Marín; “La distancia nos da una razón para querer romperla.”

Jordi Sánchez; “Poder patinar.”
Bea Fernández; “De la pantalla quiero salir”

Ara, a les trobades, la Béa repren algunes de les activiats que hem fet al llarg del curs. Una de les propostes que més agrada i que més hem practicat és : Posicions de descans. hem fet moltes versions, però aquest cop a la posició de descans li hem afegit un cartell amb paraules, frases, sensacions que provoca aquest confinament. Els alumnes que no van participar per videotrucada, després pel wasap ens van enviar els seus cartells.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *