CORONA TIME, APORTACIONS PRÒPIES; NAJLAE / HAJAR. EL PODER DEL DEMBOW I LA BACHATTA.

Els nois provant el dembow i Najlae i Anna López fan una demostració. 22 gener 2020

Un dels encerts de la proposta de la Béa, és que ella ha posat la plataforma En Residència al servei dels alumnes sense que això restés compromís i marca pròpia a la seva manera de fer.

La Béa ha demanat des-del primer día als alumnes sobre els seus interessos i motivacions; músiques pròpies, artistes preferits, hàbits d´oci.. etc..la pregunta era qué us agradaría fer, i a partír d´aquí cada alumne anava exposant els seus interessos. Els alumne s´han anat engrescant, i és per això que podem parlar de produccions/aportacions pròpies.

Penso que la Béa es nodría d´aquests interessos, els deixava fer, per en un moment determinat apropiar-se d´aquestes produccións i donar-lis un gir radical. Però bé, per radical, el Coronavirus.

Una de les produccions pròpies que ha quedat més truncades ha estat la Bachata i el Dembow proposats per l´Hajar i la Najlae, però també és una de les aportacións pròpies que més ens han fet gaudir durant tot el procés. A la Béa li interessaba especialment aquesta pràctica, així que en el fons vam gaudir d´ella moltes vegades.

Aquí us deixo una de les sessions que recordem amb amb plaer. Psicions de descans proposades per la Béa, amb la música aportada per la Najlae i l´Hajar .

Posicions de descans com acció amb música proposada per Najlae i Hajar. 15 de novembre 2019.

I com va acabar tot això amb el confinament?, doncs aquí una mostra, L´Hajar i la Najlae van fer el confinament juntes.., aquí el regalet que ens van enviar.

Najlae i Hajar ballant bachata. 14 maig 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *