Gimcana Sonora

El dia 3 de novembre vam fer una gimcana a classe de Residència, Una gimcana una mica diferent. Aquesta només era sonora.


Ens van donar un sobre amb 10 pistes on se’ns indicava els sons que s’havien de registrar. Per poder portar a terme les diferents proves, ens vam repartir en grups de 3 o 4 persones, i a cadascun d’aquests grups se’ns donava una gravadora especial (una de més potent per gravar tot amb molta qualitat) i uns cascos.


La gimcana la vam fer pel barri, pels voltants de l’institut. El professorat va delimitar un espai per a poder anar enregistrant tots els sons que havien de trobar. Ens van deixar sols, vam marcar un punt de trobada i, més o menys cada 35 min ens reuníem per fer comprovacions comptar quants sons portàvem recopilats…

Alguns exemples dels sons que havíem de trobar eren:
Porta tancant-se
Sorolls d’animals
Sons que no havíem escoltat mai
El so del cor
….

La sessió va ser divertida i tots vam participar molt bé, fent el registre de tot el que se’ns demanava, encara que en algunes ocasions era curiós veure el que costava poder fer-ho.

A la següent classe vam escoltar una sèrie de sons seleccionats de cada grup, vam escollir 5 dels 10 sons i els vam ajuntar amb els sons de tots els grups, per tal de crear així una composició totalment diferent.

A mesura que l’estàvem fent vam veure que podem crear una història.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *