Anem a la Sala Beckett!

A continuació us explicarem una mica per sobre com va anar la visita a la Sala Beckett.

El passat 23 de novembre vam anar en autobús fins el Poblenou, i des de la parada vam caminar uns 5 minuts. A l’arribar es veia un bar restaurant reformat i al costat estava la porta per entrar a la Sala Beckett.

Vam entrar-hi i el director, en Toni, ens va donar la benvinguda mentres estavem còmodament asseguts al sofà, molt espectacular per cert. Vam contemplar que les parets que teniem al davant eren antigues i faltaven trossos.

El Víctor ens va fer un magnífic tour per tots els espais de la Becket. Ens va explicar que aquest lloc té molt anys i és molt antic. Ens va explicar coses interessants.

Al principi vam començar explorant les aules on es guarden els materials, on assagen, i les aules de formació. Després vam donar una volta pels camerinos i per acabar vam fer uns jocs molts divertits per afagar confiança entre nosaltres com a grup i poder explorar-nos sense por.

La visita va ser molt entretinguda i ens va semblar una experiència molt bona poder conèixer la història que hi ha darrere de les parets d’aquest espai que amaga la Sala Beckett.

Nerea i Nicole

Una resposta a «Anem a la Sala Beckett!»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *