L’expressió corporal i la seva capacitat de donar sentit.

Avui ha vingut una actriu professional que es diu Andrea. Ens ha explicat com funciona la seva professió i quins són els nodes del teatre: teatre musical, teatre de titelles, monòleg… 

L’Andrea ens va posar a prova fent diverses activitats que feien la nostra expressió corporal un gran terme a les nostres representacions.

La primer activitat era fer l’ús de gestos quotidians per fer petites demostracions de què l’expressió corporal és molt útil dia a dia.

Seguidament, vam fer el mateix afegint vocals, això donava més sentit a l’hora de tractar d’emetre un missatge.

Per finalitzar la classe vam fer unes petites improvisacions en parelles, per a posar a prova els coneixements apresos anteriorment.

Artur i Guillem

Anem a la Sala Beckett!

A continuació us explicarem una mica per sobre com va anar la visita a la Sala Beckett.

El passat 23 de novembre vam anar en autobús fins el Poblenou, i des de la parada vam caminar uns 5 minuts. A l’arribar es veia un bar restaurant reformat i al costat estava la porta per entrar a la Sala Beckett.

Vam entrar-hi i el director, en Toni, ens va donar la benvinguda mentres estavem còmodament asseguts al sofà, molt espectacular per cert. Vam contemplar que les parets que teniem al davant eren antigues i faltaven trossos.

El Víctor ens va fer un magnífic tour per tots els espais de la Becket. Ens va explicar que aquest lloc té molt anys i és molt antic. Ens va explicar coses interessants.

Al principi vam començar explorant les aules on es guarden els materials, on assagen, i les aules de formació. Després vam donar una volta pels camerinos i per acabar vam fer uns jocs molts divertits per afagar confiança entre nosaltres com a grup i poder explorar-nos sense por.

La visita va ser molt entretinguda i ens va semblar una experiència molt bona poder conèixer la història que hi ha darrere de les parets d’aquest espai que amaga la Sala Beckett.

Nerea i Nicole