Set of sets

Imatge de la peça “Set of sets” al Mercat de les Flors.

Avui, 24 d’octubre, hem assistit a un espectacle de dansa contemporànea, set of sets. Al seu web expliquen que la peça recrea la repetició i el ritme en el moviment d’uns cossos que incessantment desafien la gravetat, com una metàfora de la naturalesa repetitiva de la mateixa existència i de la idea de la persistència. És un viatge de cooperació conjunta, de precisió i de rigor que porta la nostra atenció cap a la percepció de l’infinit, el temps i la memòria creant un laberint sense fi de cossos en acció. Ha rebut el premi millor coreografia i millor espectacle nacional als Premis de la Crítica de les Arts Escèniques 2018.

Sebastián Garcia, Sonia Fernández i Jorge Carrasco amb les/els alumnes d’EN RESIDèENCIA de l’IE ANTAVIANA al Mercat de les Flors.

Principis d’una coreografia

Avui hem introduït les primeres passes d’una coreografia per començar a treballar diferents aspectes de la dansa. Tot i que alguns i a algunes ens ha costat al principi, a poc a poc ho hem après i a mesura que l’anem assajant anirem agafant seguretat, confiança i molt de flow!

Quarta sessió amb el Sebastian Ferro a la sala multiusos d’Antaviana.

Dimarts de dansa

Comencem a habituar-nos als nostres dimarts, als moments d’expressió, de moviment, d’aprendre a respectar a l’altre, a tu mateix, a confiar amb el grup, a treballar amb ell…. Uns moments que porten un llarg camí d’oportunitats i vivències que ens ajudaran a plantejar-nos, realment, qui som, què projectem, quin paper tenim al grup per, finalment, reflexionar sobre la importància de la gestió de les emocions a la vida.

Tercera sessió amb el Sebastian Ferro a la sala multiusos d’Antaviana.

Segona sessió!

Avui, hem continuat el nostre treball amb l’expressió corporal, els canvis d’intensitats a través de l’experimentació del mínim i el màxim i comencem a conscienciar-nos de la importància de l’escenari, del no prejutjar a l’altre, de l’ús de la mirada com a respecte, de la implicació personal, de l’ajuda cap a l’altre… Amb un gran d’entusiasme d’anar aprofundint en aquest projecte tan apassionat!

Segona sessió amb el Sebastian Ferro a la sala multiusos d’Antaviana.

Comencem amb el Sebastián Ferro!

A la primera sessió hem realitzat un test on hem marcat deu ítems de les qüestions de la vida que més ens interessaven, ens cridaven l’atenció, teníem inquietuds i/o ens plantejàvem a la nostra vida diària… 
D’aquesta manera el Sebastián ens ha pogut conèixer millor i saber per on pot començar a treballar amb tots nosaltres. Hem començat a experimentar amb el nostre cos, amb els nostres companys i companyes, interactuant amb les mirades i amb l’espai en el qual treballem.

Primera sessió amb el Sebastian Ferro a la sala multiusos d’Antaviana.