Comencem un nou projecte

Avui ens hem tornat a veure amb el Sebastián després de força temps! Ens ha anunciat que a partir d’ara començarem a crear la peça que exposarem al Mercat de les Flors. Vam iniciar-nos en els tempos de la música i a partir d’agafar el ritme vam donar-li personalitat. Cadascú ballava amb els tempos que havia preparat i amb els moviments que va crear. A partir d’ara aquest serà el nostre mantra:

No quiero ser perfecto, quiero ser completo
Llibreta amb els tempos de la Lola
La Nahomy creant els seus tempos
Onceva sessió d’EN RESIDèNCIA a la sala multiusos d’Antaviana.

Conflictes amb la confiança

En aquesta sessió vam tractar de practicar un exercici en parelles amb els ulls tancats. Dos dels alumnes no volien tocar-se i la resta de companys no van voler canviar-se de parella.

Aquest fet va fer que el professor organitzés una dinàmica de treball en equip a través del contacte amb el cos de l’altre. Primer, vam pujar a un banc en filera i ens havíem d’organitzar per data de naixement, sense baixar a terra i sense parlar, de manera que ens havíem d’abraçar, tocar i ajudar per canviar-nos de lloc.

Després vam agafar unes cadires, posant-les en rotllana, i ens havíem d’ordenar, sense que ningú caigués, pel número de peu… Amb la mateixa normativa que l’anterior. Ens vam adonar, que necessitàvem l’ajuda i el contacte per poder avançar, de fet, un dels membres gairebé cau per no voler agafar-se a un altre.

Per últim, cadascú es va lligar una corda a la cintura la qual estava unida a un objecte en comú, per a tots. L’objectiu era ficar l’objecte en un recipient amb el moviment de tots: fent l’equilibri, tensant i destensant per aconseguir la introducció.