ATENTION!

Hi ha dies que funcionen molt bé d’altres, però, no tant com els nostres referents voldrien. Aquesta sessió no ha estat molt bona ja que … És una forma de veure que totes les sessions no són iguals, que no tot és perfecte i que si un de nosaltres falla, a vegades es contagia la negativitat en comptes de ajudar-lo a tornar a les bones vibracions.

D’aquesta manera, ens hem marcat diferents reptes pel 2020: depositar tota la nostra energia en aquest espai, posar en moviment totes les nostres emocions i aprofitar les sessions al màxim posible, això és una oportunitat increïble!

Novena sessió d’EN RESIDèNCIA a la sala multiusos d’Antaviana.

FELIÇ 2020!

Amb confiança! Treballem amb els ulls tancats.

Avui hem tornat a veure a la Gabi, ens ha ensenyat a treballar la confiança i el moviment a partir de la mostra de diferents exercicis. Un d’aquests consistia a tancar els ulls i sentir interiorment el tacte del nostre company/a per transformar-lo en un moviment.

Un dels altres exercicis va ser el treball d’interectuació de l’espai amb les sensacions personal: agrupar-se en excès, respectant l’espai personal o de manera solitària.

Cada vegada hi ha més cohesió de grup i tenim més facilitat de fer fora la vergonya i connectar més amb nosaltres mateixos, amb l’ambient i amb els altres. Ens hem proposat com a objectiu aplicar-nos el máxim possible!

Vuitena sessió d’EN RESIDèNCIA a la sala multiusos d’Antaviana.