Fase de Contaminacions: EN RESIDÈNCIA

El dilluns 22 de febrer  vam preparar la presentació del nostre projecte Diamalàbors.xyz per la fase de contaminació que teníem l’endemà a la tarda. Ens vam organitzar en parelles per a fer les exposicions de cada apartat de la presentació.

El dimarts a la tarda era el moment de la veritat. Tots els Diamalàbors estàvem a l’Aula Oberta amb un ordinador connectat telemàticament amb tot els claustre de professors i professores mitjançant Jit.si.

El primer duo, en Nader i l’Oliver,  van fer la presentació sobre l’Aula Oberta i la seva participació en el programa  ‘’En Residència’’ (Diamalàbors.xyz). Seguidament, el segon duo, l´Alex i en David, van exposar el currículum vitae com a artistes d’en Dìdac i la Teresa (Troposfera.xyz) El tercer en intervenir individualment  va ser en Joni,  ell va parlar sobre la història i orígens del diàbolo.  A continuació, el següent, va ser l’Emilio que va explicar com vam crear el nom de Diamalàbors.xyz, en què ens vam inspirar i perquè havíem inclòs .xyz en el nom del nostre grup. El penúltim en intervenir va ser l’Aitor que ens va explicar com editem els vídeos, les apps que utilitzem i el procés de gravació. El duo final, l’Alejandro i l’Osama ens van parlar sobre una sortida que vam fer fora de l’horari escolar durant les vacances de Nadal als diferents llocs emblemàtics de Barcelona com Arc del Triomf, Parc de la Ciutadella, Parlament de Catalunya i Platja de la Barceloneta. 

Finalment i per acabar la contaminació i la nostra exposició vam baixar el pati per ensenyar els nostres trucs en directe a tot el professorat del claustre.

Vam acabar amb una estona de precs i preguntes per part dels professors i les professores i ens van felicitar per la feina feta i el projecte.

Nosaltres també vam quedar contents i satisfets amb la presentació que havíem fet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *