Sessió 3: Primera sessió al Centre Cívic de Trinitat Vella

En aquesta sessió vam sortir de l’institut per a anar al Centre Cívic de Trinitat Vella. Vam pujar al tercer pis i vam anar a una aula amb parquet i on hi havia una paret coberta de miralls per veure’ns tot el cos mentre ballàvem.
Una vegada instal.lats en aquest espai amb miralls, vam començar reforçant el compromís amb el grup “No em jutjaré, seré fidel a mi mateixa. No jutjaré les altres, recolzaré les seves necessitats”.
A continuació vam fer un cercle. En aquesta sessió vam fer una activitat nova a les habituals, un joc bàsic que consisteix en passar el corrent a la resta d’integrants del cercle mitjançant un gest i un crit. Les consignes són les següents: “Haa” per a passar-lo al costat en la direcció d’on ve el corrent, “Heimdall” per a canviar el corrent de direcció, “Ia” per a enviar el corrent directament a un altre integrant del cercle mitjançant la mirada i un gest de llançament amb la mà i el braç, i finalment “Abuelo” per a donar-nos la volta i fer l’activitat d’esquenes al cercle.
Un cop acabat aquest exercici que ens podia servir d’escalfament, vam tenir el nostre primer contacte amb els malabars. Vam practicar pilotes i anelles.

En aquesta sessió també vam fer coreografies.Vam anar al fòrum on estava ubicada l’estació del circ i adins ens vam pujar i ens van ensenyar totes les aules i que es feia a cada espai, i vam fer algunes activitats relacionades amb el trapezi i les teles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *