Sessió 4 : L’excursió a la Central del Circ

El passat 3 de novembre vam fer una excursió a la Central del Circ que està situada dins el Parc del Fòrum. Ens van acompanyar dos professors.
A les nou en punt vam sortir de Trinitat Vella, vam agafar la línia vermella fins a Glòries i allà, el tramvia fins al Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Vam esmorzar. Ens vam trobar amb la Ileana i la Marissa, la nostra mediadora, que ens van donar la benvinguda. La Marissa seria l’encarregada de guiar-nos per les instal.lacions i ens explicaria la història de La Central, com funcionava , per a què servia i com s’organitzaven per la utilització dels diferents espais i els materials específics de circ.
Quan vam entrar-hi , vam visitar les seves instal·lacions, vam veure sales amb diferents estructures i tamanys, vam trobar gent relacionada amb el món del circ que treballaven en aquests espais fent activitats de perill, dansa, etc…
L’espai que ocupa La Central del Circ anteriorment era un magatzem on els vaixells guardaven les seves peces després d’haver sigut un espai integrat dintre el Fòrum Universal de les Cultures que s’havia celebrat a Barcelona durant l’estiu de l’any 2004.
Un cop acabades les explicacions i les visites, la Ileana ens va portar a una sala on ens va explicar què faríem, què utilitzaríem i, el més important de tot, els riscos que comportava i les precaucions que havíem de prendre. Seguidament vam començar a escalfar i a fer exercicis previs per a utilitzar el trapezi i les teles.
Per finalitzar vam fer ús d’aquest material que tant desitjàvem fer servir. Ens ho vam passar genial utilitzant el trapezi l les teles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *