El final

S’acosta el final d’En Residència a l’INS Jaume Balmes. La presentació pública del projecte dut a terme aquest 2020-2021 es farà divendres 11 de juny a les 18:00h a la Casa Elizade.

TRES REFLEXIONS FINALS

En referència a l’última part del projecte, en la qual els alumnes preparaven les seves pròpies classes, s’ha dit…

El que més m’ha agradat han estat les classes autogestionades perquè ens hem ensenyat coses els uns als altres. Mai havíem fet classe nosaltres, i ha estat molt guai veure que als teus companys els interessa una cosa que tu ensenyes.

Pel que fa a la investigació sobre el passat de l’institut i les persones que l’han viscut abans que nosaltres, s’ha dit…

A mi em va agradar l’entrevista que vam fer a la Mercedes [l’encarregada de la neteja], perquè és una persona que sap moltes coses de l’institut i amb qui parlem molt poc. Ens va explicar coses molt curioses. 

Quant a la trobada amb l’artista a l’institut…

A les classes d’En Residència hem fet moltes coses diferents i amb el Jordi hem vist que un artista no té perquè ser prepotent, ell és molt proper amb nosaltres.

Imatge del procés de disseny col·lectiu de l’exposició. Què volem exposar? Com ho volem exposar? Què és el que ha estat més interessant i significatiu per a nosaltres? Per què?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *