Per una educació en llibertat. Visita al Born CCM 16 desembre.

DIJOUS 16 DESEMBRE! Dijous passat vam visitar l’exposició ‘Per una educació en llibertat’ al Born CCM, i com ve sent ja tradició, ens vam trobar amb l’Àlex, l’educador que ens va fer la visita.

Entre molts riures i molt d’humor, les noies es van endinsar en les històries que ens va anar explicant l’Àlex, amb el que ja hem fet 3 visites diferents del Born. Vàrem poder informar-nos de com era l’educació en el període de 1908 i la Segona República, que recursos s’oferien i com va canviar bruscament amb el cop d’Estat. LA mostra va servir per pensar que model educatiu tenim, hi havia i com estaven els grups de joves en aquests dispositius pedagògics.

Vam tancar el dia fent un mapa visual en el qual recollir individualment diferents aspectes que podien trobar en l’exposició relacionats amb els temes que hem anat explorant al llarg d’aquests mesos a l’aula i que volen explorar a partir d’ara (objectes quotidians, vestimenta, maquillatge i transformació corporal, referents, etc).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *