Perfilant la fase de producció al febrer

Després de la contaminació del dia 1 de febrer, vàrem tenir dues sessions de treball per perfilar la fase de producció.

El dia 3 de febrer, després de la contaminació, hem estat veient algunes obres documentals i de performance i hem estat acotant quines produccions artístiques portarem a terme durant tots aquests mesos i per a l’exposició del Born. Les temàtiques de treball giren entorn de la seducció i la vestimenta. Per a tot això entrevistarem a l’alumnat i el professorat del centre, perquè ens expliquin com sedueixen o com seduïen quan eren adolescents, i, d’altra banda, explorarem les diferents modes en la vestimenta al llarg de diferents moments històrics, anant més enllà de l’estètica i tenint en compte els eixos culturals, socials, etc, que les atravessen.

La següent setmana, el dia 10 de febrer, hem presentat el projecte als dos professors substituts, i es nota que la contaminació els hi ha servit per entendre i poder contar què hem fet fins ara hem focalitzat en temes de producció

Hem treballat per grups: unes han escrit l’email que enviarem al professorat per tal de convidar-lo que participi en les entrevistes que volem fer sobre les formes de seducció a l’adolescència; i els altres dos grups han estat realitzant cadascun un mapa visual de forma plàstica sobre la vestimenta en diferents èpoques històriques, relacionant-la amb el valor socio-cultural, històric, simbòlic que ha tingut.

S’ha generat un debat molt interessant sobre com poden afectar-nos les tendències de la moda en la relació amb el mateix cos i a nivell psicològic, sobre l’elecció personal, i sobre com es construeixen les estructures socials. S’estan començant a obrir els grans melons

Finalment, el dia 17 de febrer, vàrem visitar la mostra del MACBA: Apunts per a un incendi dels ulls, on vàrem visitar i parlar de diversos formats de producció artística contemporània, de formes de presentar peces d’art i de diverses temàtiques que tocava la mostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *