CONEIXEM ELS ARTISTES

Hola, som el Joan, la Clara, l’Isaac, la Clàudia, la Aina, la Myrian, la Maria, la Claire, la Lia, el Nil, la Dara, el Marc, el Chentún, la Gina, el Gustav, l’Albert, la Lena, la Diana, el David i la Sara, els alumnes de 2n Eso del grup de Dansa que tenim com a professora a la Marta Moragues. En aquesta primera sessió vam conèixer els artistes amb els quals treballarem cada dilluns.

El grup de l'alumnat amb la Núria i la Marta

En aquest procés ens acompanyarà PERIFÈRIA, que és un grup col·lectiu integrat per en Pau Milla Rodríguez, educador social i ballarí i, Núria Guiu Sagarra, ballarina i coreògrafa. 

De moment en aquestes dues primeres sessions només hem conegut a la Núria i explicarem que vam treballar durant la primera sessió:

La Núria Guiu
  • Activitats per conèixer-nos i per agafar més confiança entre nosaltres.
  • A desplaçar-nos i interpretar dibuixant a l’aire segons la música que sonava.
  • Després d’observar una imatge de Jackson Pollock, que ens va servir d’inspiració, havíem de dibuixar a l’aire el que havíem vist.
  • Més endavant vam fer una activitat que consistia en que per parelles, un havia de tocar una part del cos de l’altre, i aquest havia de dibuixar a l’aire amb la part tocada.
  •  I per últim, ens va posar una música i nosaltres havíem de ballar, lliurement.

Pensem que gràcies a aquestes activitats hem après a perdre la vergonya però sobretot a tenir confiança en els companys.

Tots al principi pensàvem que el que fèiem era estrany però al final ens ho vam passar molt bé durant la primera sessió.

Escriptors del blog: Joan Angles, Isaac Byrne i Albert Parès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *