SORTIDA A LA PODEROSA

El dia 18 de desembre vam anar d’excursió a La Poderosa, que és un centre de creació.  És l’entitat mediadora del projecte..

Quan vam arribar allà, ens vam reunir tots amb una classe d’un altre institut en la gran sala de dansa.

Sala de la Poderosa

Ens van explicar en què consisteix La Poderosa i els projectes de dansa en els quals estan treballant. Tot seguit, ens van fer un recorregut per tot el local. És enorme!  Tenien despatxos, lavabo, cuina, també servia com a casa temporal per alguns artistes, que es quedaven allà per treballar en les seves obres

Després, ens van convidar a un esmorzar deliciós.

Després del petit descans, vam tornar a la sala de dansa, on la Núria Guiu, la  nostra artista del projecte en residència, ens va presentar el seu treball, en el que havia estat més de tres anys treballant-hi. Per aquest projecte ella ha anat  estudiant que són el likes, que representen per la gent  i que atrauen els likes. Amb tota la informació que ha obtingut ha pogut crear la seva obra: LIKES. En el seu ball hi havia una clara interacció entre el públic i l’artista, ella representava una noia que compartia els seus balls a internet. Veiem les accions extremes que feia per aconseguir els likes del seu públic.

La Núria Guiu representant LIKES

Tot seguit, ens vam  reunir en grups de tres, on vam comentar l’actuació. Després ens vam reunir tots en una gran rotllana, on vam posar tots els  nostres pensaments en comú.    

Text escrit per la Myrian i l’Aina.            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *