La benvinguda a Inula

El dia 28 de setembre, va se la primera vegada a “En Residència”, va vindre a l’aula la Inula una artista sta d’art contemporani, acompanyada de la Noemí Tomas i la Mercé Jarque, mediadores de la Fundació Miró.

Ens va parlar i presentar del que fariem en aquests mesos en “En Residencia”.

Va presentar que no sempre has de dibuixar amb un llapis i una goma també pots dibuixar amb plantes o objectes. Vam haver de treure tot el que tenim a l’estoig i posar-ho tot a terra, seguidament vam escollir l’objecte amb el que mai t’aguessis imaginat dibuixar. Des del tipex, goma, clips, cola, regla…Ens vam adonar de que així també es podía dibuixar.

Les opinions d’alguns alumnes són:

-Leire: El que més em va agradar d’ahir va ser que al treure les coses de l’estoig tinguéssim que sortir al pati i dibuixar amb algo que mai haguéssim imaginat que dibuixaríem, en el meu cas un clip. 

-Lidia: El que més em va agradar ahir va ser quan vam sortir al pati a fer uns dibuixos amb el material de l’estoig que pensavem que no es podia utilitzar per dibuixar.

-Lucía: Que vam sortir al pati amb les professores, la Inula i la Mercè i ens van ensenyar a pintar amb cola, etc.

-Ona: Ahir al sortir al pati després de parlar amb l’artista, vam tractar de fer art amb el que hi havia al pati, i realment em vaig sorprendre de com moltes persones han fet coses molt boniques i la col·laboració que vam tenir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *