Jornada de contaminació

El dia 8 de febrer vam fer una exposició tots els alumnes que fem l’optativa de residència per l’alumnat de l’institut i els professors, amb tot preparat estàvem dividits per seccions on explicaríem les característiques de cadascuna.

Els espectadors anaven per seccions on apreciaven el que hem estat treballant durant tot aquest temps, exposició en la qual els protagonistes del projecte posen en comú l’estat del processos de creació. El motor d’aquesta trobada és genera ‘’contaminacions’’ per tota la comunitat educativa i que el institut sàpiga que és fa al optativa de residencia. Nosaltres els alumnes vam ser els protagonistes de la jornada i van deixar al professorat i als companys tan sorprès com entusiasmats.

Els diferents espais expositius i instal·lacions estaven al vestíbul de l’institut y parts comunes, la primera en presentar-la va ser una gran representació amb fils dels espais verds i les seves funcions, seguint, al costat hi havia un plànol del parc de Can Sabaté on tenia germinació de llavors que vam estar cuidant.

En unes reixes del costat estaven penjats uns quadres amb els resultats de l’excursió al taller de la Fundació Miró, darrere, amb un extens camp de sorra hi estaven les plantes que havíem cuidat durant tot aquests mesos, unes plantes que no porten llavors hi eren fruit d’un experiment per comprovar si podia créixer plantes sense llavors.

Fora, el taller mes dinàmic, on experimentaves amb fruita i hi descobries noves idees d’elles. Al ocupar un espai comunitari de l’institut van participar molts els alumnes i alguns professors de la comunitat educativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *