Exposició Fundació Miró

Ahir dia 31 de maig vam exposar la mostra final de el treball fet durant tot el curs a l’optativa En Residència, titulat Zones Pioneres. Al arribar al museu, vam partir-nos en dos grups, uns preparavan l’exposició i els altres l’esmorzar. Cap a las 11:30 vam començar la presentació del primer torn. El primer que vam fer va ser presentarnos i explicar el significat d’aquesta exposició, seguidament vam explicar una activitat que consitia en que pensesin una planta la qual  existiría al futur. Aquesta l’havien de dibuixar a terra i posar-li un nom en llatí. Quan es va acabar l’exposició vam anar a esmorzar al taller de la fundació.

Quan va passar una estona la gent va començar a marxa i ens vam quedar nosaltres per parlar i reflexionar de com havia anat l’exposició.

Que vol dir pioneres? Ser precursor,avançat,irrompre,etc.

Les zones pioneres son els espais que ens poden servir com a models d’organització i exemples relacionats de futur,perquè tenen una alta biodiversitat.

La capacitat de canvi i adaptació d’una planta a estat la nostra metodologia transformadora.Tot el nostre camí de reflexions i conclusions es materialitza en un conjunt de peses d’argila blanca com a metàfores d’espais verds.

Al llarg del curs em comprovat que les persones son claus per a la vegetació, que tenim una incidència molt alta en el desenvolupament verd. Per això vam decidir que volia que la gent que vingués a la nostra presentació tingui un paper actiu, per això vam fer un taller per tots els invitats

Opinió del professorat i l’alumnat que va vindre ahir

Ana (profesora de visual i plàstica): – L’esforç que vau fer va ser  increïble. El projecte em va agradar moltissim y era molt bonic com el seu significat.

Enrique (alumne de 3r): El que més em va agradar va ser poder dibuixar al terra del museu. El projecte em va agradar i semblar molt interessant la forma de representar els espais amb un material tant fràgil comes el fang.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *