En moviment

Som a 14 d’octubre i comencem a moure’ns.

Ens han assegurat que podrem comptar amb un emplaçament més confortable a La farinera. Avui l’amfiteatre serà encara el nostre espai de treball.

Ens anem coneixent

El David s’entrevista amb els alumnes durant dues setmanes, que es converteixen en tres sessions de confidències. Cinc minuts amb cadascun d’ells són imprescindibles per conèixer les seves emocions.

Seguim tirant endavant el projecte des de l’espai de l’institut i, per tant, la mediateca i els esglaons de l’amfiteatre es converteixen en testimonis muts d’aquestes entrevistes.

Engeguem motors

Tanquem el mes de setembre amb la visita el dia 30 del David Climent per fer la primera sessió de presentació del projecte. Tant els alumnes com els docents que col·laborem amb el projecte En Residència el rebem amb expectativa i amb la il·lusió que serà enriquidor per a tots.

En aquest moment, els organitzadors estem buscant un espai adient per poder fer les activitats; així que, mentre estem a l’espera de l’adjudicació d’un indret extern a l’institut, la mediateca ens serveix per fer aquesta sessió inaugural.