El convidat

El dia 25 de novembre, aprofitant una visita a l’institut per presentar la seva obra (un curtmetratge escrit i dirigit per aquest artista) el director Damià Serra Cauchetiez ens ha fet una visita i ha ballat amb nosaltres. Aquí ho teniu:


25 de novembre i 2 de desembre: activitats amb la Clàudia

Durant dues setmanes, el David ha hagut d’atendre altres obligacions com a artista i, per tant, ha deixat en mans de la Clàudia, una col·laboradora seva, les activitats del projecte que duem a terme cada dimecres.

Els alumnes ens diuen al respecte: “han anat molt bé amb la Clàudia. Ens ha agradat que les activitats hagin estat ben variades i creatives. I també que hi ha hagut molt bon rotllo entre ella i tots els alumnes. Tot el que ens ha proposat de fer ha estat molt bé, molt guai tot. A més, a la Clàudia es nota que li agrada fer el que fa i s’ho passa bé fent-ho, i també ens fa sentir bé i això ens ho transmet i així també nosaltres ens ho passem bé mentre aprenem.
Ens ha agradat molt el seu rotllo, el seu ambient de classe, potser ens ha faltat la música que ens posa el David, però per la resta ens ha agradat molt fer aquestes dues classes amb ella, tothom hi ha participat i això ha fet que fos tot molt més divertit.
Ens han agradat les idees que té, que són molt divertides i també que fa coses que son bones per al cos en la nostra opinió. La Clàudia és molt maca i divertida i les seves classes molt xules!”

En podem veure unes imatges aquí: