Visita al Mercat de les Flors

El 4 de febrer, en una visita que ha durat tot el matí, hem anat al Mercat de les Flors. Allí hem visistat la sala on es farà la representacio final del projecte i hem pogut gaudir d’un extracte de l’espectacle “Rèquiem nocturn”, de Pere Faura, que un cop acabada la representació ens ha fet una mica de comentari sobre l’obra i ha respost les preguntes dels alumnes. Ells ens diuen això sobre la visita:

Per mi va ser una molt bona visita, aquell dia vam sortir de l’Institut i vam conèixer el Mercat de les Flors. El que els artistes van presentar a mi em va agradar molt.
Abraham

Molt interessant, em va agradar molt l’obra, també vam veure la sala on presentarem el nostre taller En Residencia; la vaig trobar una mica petita però està bé. El que no em va agradar va ser que no presentessin tota l’obra, jo la volia veure sencera.
Aina

Em va agradar moltíssim, mai no havia vist un espectacle de dansa.
Aura

Em va semblar molt entretinguda i diferent, pensava que no m’agradaria però em va agradar bastant.
Carla

L’obra és una mica rara però em va agradar.
Camil·la

El nostre agraïment al David per recomanar aquesta obra i als organitzadors del projecte, representats per la Sònia, per becar els nostres alumnes.

Una resposta a «Visita al Mercat de les Flors»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *