QUÈ ÉS UNA SEQÜÈNCIA?

Mitjans novembre 2020

Una seqüència és un conjunt de sons que són representats per diferents imatges.

Aquest és un dels conceptes clau que hem aprés amb l’Arnau i el qual ens ha servit com a punt de partida per posar en pràctica la creació de sons.

El que vam fer a continuació va ser representar sons a partir d’imatges, sons que vam crear nosaltres mateixos amb objectes de la clase com per exemple el llapis, la goma o la finestra.

Primer de tot us adjuntem imatges de la sessió on vam dibuixar la representació del so.

Grup 1
Grup 2
Grup 3
Grup 4

Al acabar les nostres vinyetes vam començar a gravar grup per grup la nostra seqüència amb un micròfon que pot captar qualsevol so inclòs el més silencios.  Aquest és el nostre resultat, esperem que us agradi!!

GRAVACIÓ SONS GRUP 1

GRAVACIÓ SONS GRUP 1
EXERCICI GRUP 1

GRAVACIÓ SONS GRUP 2

EXERCICI GRUP 2

GRAVACIÓ SONS GRUP 3

EXERCICI GRUP 3

GRAVACIÓ SONS GRUP 4

EXERCICI GRUP 4

Nicola, Aurora i Starlyn.

ARRIBA L’ARTISTA!

MItjans octubre 2020

Durant les properes sessions hem tingut el plaer de conèixer a L’Arnau,  un artista contemporani que fa art i també juga amb sons, li agrada molt experimentar amb la sonoritat i les pintures contemporànies. Ens està ensenyant moltes coses com per exemple la trajectòria de l’art fa uns quants anys i els moviments artístics. Les seves explicacions sobre l’art i el so són bastant interessants. Les classes que ens dona són bastant agradables i divertides.

De manera més detallada ens ha parlat de diversos temes com la diferència entre la música i el so, conceptes com organitzat i desorganitzat, etc. Vam aprendre el concepte d’abstracció que consisteix en la no representació figurativa de l‘art. 

Per acabar també vam parlar de la deconstrucció. Què és la deconstrucció? És destruir una figura comú i construir-la d’una altra forma, també la mínima diferencia entre escoltar i sentir,  quan escoltem prestem atenció mentre que quan sentim no prestem atenció.

Adnan i Jade.