SESSIÓ DE CONTAMINACIÓ

Estem molt contentes de presentar-vos i explicar-vos en què va consistir la sessió de contaminació. Aquesta es va dividir en dos grups on l’alumnat presentava un sessió diferent però amb un fil argumental en comú: les sensacions, percepcions, les imatges i el so.

Grup de Sinestesia:

Hem dividit el professorat en dos grups diferents, el nostre grup volia transmetre diferents sensacions al llarg de la sessió, barrejar colors amb sabors i sons, per exemple un sabor dolç amb un color tranquil però una música totalment oposada a aquestes dues coses.

El nostre objectiu d’aquesta sessió era transmetre una sensació de confusió que es basada en la nostra vida quotidiana, estem tan acostumats a que els color, sabors i la música estiguin associats només d’una forma, com per exemple, el vermell l’acostumem a associar amb l’ira, etc. Nosaltres volíem demostrar el contrari com associar el vermell amb una cançó i un menjar dolç. Segons les opinions del professorat ho van gaudir molt i van quedar decol·locats al percebre una nova sensació sinestesica on s’associen sensacions i sentits que a primera vista es perceben contradictoris.

Grup de Relaxació

Nuestro proyecto trataba sobre relajación y terror, hablamos con los maestros sobre la relajación ellos nos decían qué les relajaba y luego nosotros les decíamos que nos relajaba mientras ellos comían patatas y alfajores. Después cambiamos totalmente de tema y hablamos de experiencias paranormales con el objetivo de conocernos mejor, comiendo la misma comida de la relajación, pero intentando que los profesores tuviesen una experiencia distinta al hablar de un hecho que genera angustia e incomodidad. La pregunta era si una comida nos puede sentar de la misma forma experimentando sensaciones opuestas: relajación vs miedo. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *